Firma SUN CONTROL DOO se bavi veleprodajom i profesionalnom ugradnjom folija preko 15 godina na tržištu Srbije i kao takvi nudimo potpunu tehničku podršku i instrukcije u svakom vidu saradnje. Kao predstavnici i generalni distributeri za Srbiju želimo da Vam predstavimo specijalnu ponudu Sun Control Window Film folija jedinstvenog brenda zastupljenog u preko 50 zemalja širom sveta a sad i kod nas.

U tehnologiji koja se brzo menja i razvija,posao podrazumeva fleksibilnost, efikasnost,pouzdanost i iznad svega naporan rad. Veoma je važno da izaberete pravi materijal za svoju delatnost. Sun Control ima širok spektar High Performance window filmova.

Fleksibilne specifikacije znače da možete da izaberete tačno ono što odgovara Vašem poslu, dobivši vrhunski kvalitet, doživotnu garanciju na film a pritom imati u vidu i ekonomičnost.

Asortiman:

  • AUTO FOLIJE
  • FOLIJE ZA GRADJEVINSKA STAKLA (reflektujuće)
  • SIGURNOSNE FOLIJE (protiv provalne folije)

Folije koje uvozimo za auto program su High Performance metalized film za profesionalnu ugradnju sa doživotnom garancijom što znači da i posle 10 godina na staklu izgledaju kao prvog dana posle montaže. Jednostavne za montažu gde se i najkrivlja stakla mogu formirati iz jednog komada folije. Metalized sloj daje pojačanu zaštitu od sunčevih zraka i štiti samu foliju da ne bledi i ne menja boju. Folija poseduje i dupli antiskreč sloj protiv grebanja što znači da površinski sloj pojačane debljine trpi veće mehaničke sile od običnih NR (non reflektive) folija drugih proizvodjača gde se površinski sloj veoma lako grebe i ljušti posle kraćeg vremenskog perioda.

Sve folije su Američke proizvodnje za Evropsko tržište, optički besprekorne (bez prelivanja i vidljivih struktura lepka) dostupne u više boja i nijansi procentualnog zatamnjenja.

Reflektujuće folije takodje poseduju dupli antiskreč sloj što im produžava trajnost i lakše održavanje, a visoki stepen refleksije koji karakteriše ove folije omogućava potpunu zaštitu od toplote.

U stalnoj ponudi

  • Auto folije, HIGH PERFORMANCE serija: HPCH05, HPCH10, HPCH15, HPCH20, HPCH30, HPCH35, HPCH40, HPCH50, BLUE35, GREEN20/35.
  • Folije za objekte (reflex): SILVER 15/20/35, GOLD 15, BRONZA 15, BLUE 20
  • Sigurnosne pancir folije: 4 MIL , 7 MIL , 8 MIL , 12 MIL
  • Po porudzbini HP GRAY serija, HP ICE COOL serija ( nano tehnologija), HP BLUE i HP GREEN.
    Ako ste zainteresovani kontaktirajte nas telefonom ili putem mail adrese da biste dobili ponudu,više informacija i uzorke.

U toku su akcijske cene na količinu.

Firma Sun Control Doo ne uvozi i ne distribuira folije nižeg kvaliteta za komercijalnu ugradnju.