Sun Control window film proizvodi neverovatno visok spektar folija za različitu namenu,za automobile,objekte i sigurnosne.

Asortiman ,modeli auto filmova,folija:

-Non reflective (komercijalni filmovi)
-High performance (za profersionalnu ugradnju)
-Gradacija (boja i procenti zatamnjenja)

 

Folije za automobile

Sun Control window film može se primeniti na staklima bilo kog autombila u korist smanjenja toplote i zaštite od UV zraka.Različiti tipovi i boja folija učiniće vaš automobil jedinstvenim,povećati sigurnost i poboljšati privatnost u automobilu. Specijalna serija visokih perfomansi je prekretnica u Sun Control industriji radi sto lakše ugradnje i jednostavnog održavanja.

Folije za objekte

Reflektujuće (namenske folije za stakla na objektima) umanjuju i eliminišu štetne ultravioletne zrake čime obezbeđuju zaštitu unutrašnjeg prostora od štetnog delovanja sunčevih zraka, povećavaju efikasnost rada klima uređaja, propuštaju svetlost, čine prostor prijatnijim, čuvaju privatnost, sprečavaju rasprskavanje prilikom loma stakla i ulepšavaju spoljni i unutrašnji izgled objekta.

Sigurnosne folije

sigfolija

Staklene površine na objektima predstavljaju veliki rizik,zato što je staklo krto i lako lomljivo.Odgovor na ovaj problem je sigurnosna folija koja drži komade stakla u jednoj celini gde i prilikom nasilnog udara staklena površina ostaje u celini (ne raspada se).Sposobnost filma je da se rasteže gde folija u kombinaciji sa akrilnim lepkom trpi izuzetno velike pritiske.Idealna je za zaštitu od pokušaja nasilnih ulazaka u prostorije gde se staklo lomi,ali ostaje u komadu i tako produžava vreme provale u objekat.Pravi se u više debljina i boja u zavisnosti od namene.